"Alice laughed. 'There's no use trying,' she said. 'One can't believe impossible things.' 'I daresay you haven't had much practice,' said the Queen. 'When I was your age, I always did it half an hour a day. Why, sometimes, I've believed as many as six impossible things before breakfast.'"
- Through The Looking Glass - Lewis Carroll

laupäev, 3. märts 2012

Laupäev Comos

Como järv
Kuna ilmad on meil siin viimastel päevadel kevadiselt soojad, siis otsustasime sõbrannaga Milano hallide majade vahelt korraks välja saada ja sõitsime täna lõuna paiku rongiga Comosse.
Como linnake ei asu üldse mitte kaugel Milanost, kuid kuna rong peatub üsna iga posti ääres, siis võtab sõit ikka tunni jagu aega.
Como on väike ja armas ning sobib ideaalselt laupäevaseks lõunatamiseks ja pärastlõunaseks jalutuskäiguks järve kaldal. Veel soojemal ajal oleks siin kindlasti mõnus ka järve peal paadiga tiir teha.

Päev läks päris kiirelt poode kammides ja ringi jalutades. Sattusime ka mercatinole, millesarnaseid turge on Milanos igas linnaosas kindlatel päevadel. Minu endises elukohas oli turupäev reedeti. Otse maja ees oli võimalik osta puuvilju, juustu, sokke-sukki, mune, kotte, kingi-saapaid, kleite-seelikuid ja mida iganes tegelikult.

Õhtu saabudes sättisime ennast jälle rongile ja aperitivo ajaks olime kenasti Milanos tagasi :)

1 kommentaar:

Greete ütles ...

Ühel selle nädala ööl sõitsime sõpradega Comost läbi, öösel on järv ja selle ümbrus kirjeldamatult ilus.