"Alice laughed. 'There's no use trying,' she said. 'One can't believe impossible things.' 'I daresay you haven't had much practice,' said the Queen. 'When I was your age, I always did it half an hour a day. Why, sometimes, I've believed as many as six impossible things before breakfast.'"
- Through The Looking Glass - Lewis Carroll

reede, 21. oktoober 2011

Külalistevaba nädalavahetus

Rommi puhkab
Täna õhtul alanud nädalavahetus on üle hulga aja täiesti külalistevaba. Seega saan teha, mida hing ihaldab ja hetkel tahaks lihtsalt puhata - nagu Rommi siin pildil :) Külalised Eestist olid muidugi väga toredad ja ilma nendeta poleks ma kindlasti nii palju näinud ja teinud. Aga tänu sellele ringirapsimisele töö kõrvalt on praegu tunne, et toss on täiesti väljas ja ma vajan aega iseendaga ja ilma ühegi plaanita.
Esialgne plaanivaba plaan on üldse mitte toast välja minna. Tahan lihtsalt olla, lugeda, filme vaadata, kirjutada ja võibolla natuke itaalia keelt ka õppida. Tuleb välja puhata, sest juba järgmisel nädalavahetusel on tulemas sõbranna Viinist.

Itaalia keele aga võtan nüüd suuremalt ja järjepidevamalt ette. Esmaspäeva õhtul ootab mind International House'is suuline keeletest, mille järgi otsustatakse minu tase ja grupp, kus õppima hakkan. Endalegi ootamatult ma kirjaliku testi järgi päris umbkeelseks algajaks ei osutunudki...

Muidu aga on sügis täiesti kätte jõudnud. Tuul on külm ja kõigil Itaaliasse reisijatel soovitan soojalt riidesse panna :)

Kommentaare ei ole: