"Alice laughed. 'There's no use trying,' she said. 'One can't believe impossible things.' 'I daresay you haven't had much practice,' said the Queen. 'When I was your age, I always did it half an hour a day. Why, sometimes, I've believed as many as six impossible things before breakfast.'"
- Through The Looking Glass - Lewis Carroll

reede, 28. oktoober 2011

Sügis käes

Itaalias on sügis täitsa käes. Ka puude lehed on suures osas kollased ja langevad iga päev. Vahepeal oli natuke jahedam ja paar päeva sadas ka päris korralikult. Täna oli aga päeval väga mõnus - päike paistis ja kui termomeetrit uskuda, siis oli lausa 18 kraadi :) Imelikul kombel ei kipu aga siin sellise ilmaga lühikese varrukaga õue minema. Nagu kraadid alla 20 langesid - ikka jakk, jope, mantel selga. Pole just nagu külm (kui temperatuuri vaadata), aga olla on külm. Temperatuurid tunduvad hoopis teised, kui Eestis.

Täna hommikul tööle minnes klõpsisin mõned pildid sügisesest pargist. Kes soovib, võib võrrelda suvistega, mis asuvad siin.

Imekombel on taaskord reede kätte jõudnud ja seekord on see veel eriti tore, sest saan lausa 4 päeva puhata! 1. november, teisipäev, on siin riigipüha - kõigi pühakute päev ning meie kontor on ka esmaspäeval suletud.

PS! Ärge unustage siis nädalavahetusel kella keerata!

Kommentaare ei ole: