"Alice laughed. 'There's no use trying,' she said. 'One can't believe impossible things.' 'I daresay you haven't had much practice,' said the Queen. 'When I was your age, I always did it half an hour a day. Why, sometimes, I've believed as many as six impossible things before breakfast.'"
- Through The Looking Glass - Lewis Carroll

laupäev, 24. september 2011

Öised kaadrid

Colonne di San Lorenzo
Lõpuks ometi on keegi mulle kodusest Eestist külla saabunud ja eile õhtul käisime mu Milano sõprade ja nende sõpradega Colonne di Lorenzo juures ühes restoranis söömas, veini joomas ja juttu rääkimas.
Uskumatult palju rahvast oli hilisõhtul Colonne juures liikumas. Sammaste ja kiriku vahele jääv pisemat sorti väljak oli täis inimeste gruppe, kes lihtsalt seisid või istusid ja ajasid juttu. Lausa pidin seda hetke seal kuidagi pildile jäädvustama.

Chiesa di San Lorenzo Maggiore
Colonne on vast Milano kõige tuntum Vana-Rooma aegne ehitis. Sambad on väidetavalt pärit 3. sajandist ning arvatakse, et tegemist oli keiser Maximiani rajatud saunaga. Ülal pildil olev kirik on ehitatud hiljem, Bütsantsi ajal, ning täielikult renoveeritud 16. sajandil.  
Öised kaadrid - taustal kolme silmaga Elvis
 Tegemist on Milano elanike jaoks armastatud kohaga. Just nooremad inimesed käivad seal suveõhtutel ja -öödel juttu ajamas, kitarri mängimas, õlut joomas..

Kolme silmaga Elvise kohta uurisin ka - selline mees nagu Ron English on nimelt see kunstnik, kes sellise Elvise Colonne juurde tekitas. Ronist endast saate uurida lähemalt SIIT.http://www.popaganda.com/blog1.php

Kommentaare ei ole: