"Alice laughed. 'There's no use trying,' she said. 'One can't believe impossible things.' 'I daresay you haven't had much practice,' said the Queen. 'When I was your age, I always did it half an hour a day. Why, sometimes, I've believed as many as six impossible things before breakfast.'"
- Through The Looking Glass - Lewis Carroll

pühapäev, 21. august 2011

Ülekuumenenud Itaalia

Supercaldo (ülekuumenenud) Itaalia
Olen terve päeva suutnud vaid episoodiliselt korteris ringi liikuda. Õue ei taha üldse minna. Aknad on kõik pärani lahti, aga sellest pole tegelikult mingit abi - Milano vaevleb põrgukuumuses.
Juuresolev pilt on screenshot ilmajaama esilehelt, mis hoiatab 30. augustini kestva kuumuse eest. Räägitakse, et olevat veelgi hullem kuumalaine, kui 2003. aastal. Seda 8 aasta tagust palavat ma küll ei tea, aga praegu on igatahes juba päris hull.
Ega väga ei kujuta ette, kuidas ma sellejärgneva nädala üle elan. Oleks siis natuke tuultki... õhk lihtsalt seisab.

Eks see ole mulle paras nüüd, et Eesti ilma üle kurtsin :) praegu seisaks hea meelega paduvihmas ja mida külmem oleks, seda parem.

Homme siis jälle tööle peale puhkust. Kontoris saab vähemalt konditsioneeritud õhku nautida. See jälle pole tervisele kuigi kasulik.. aga ega see praegune kuumus ka tõenäoliselt väga soodne pole.

2 kommentaari:

midaiganes ütles ...

No siin just sajab sellist padukat, et hoia ja keela, kohe hea, et ei pea vihma käes seisma vaid saab tööl olla :D Kui külm on, seda ei tea ja ei tahagi teada...
Ma vahetaks iga kell selle kuuma vastu...

Iris ütles ...

ohh, tule vahetame siis :)
Tegelikult, kontoris on tàitsa inimlik olla, isegi kùlmavòitu.
Ilmajaam on ka natuke tagasi tòmmanud ja kuumust lubatakse nùùd ainult reedeni.