"Alice laughed. 'There's no use trying,' she said. 'One can't believe impossible things.' 'I daresay you haven't had much practice,' said the Queen. 'When I was your age, I always did it half an hour a day. Why, sometimes, I've believed as many as six impossible things before breakfast.'"
- Through The Looking Glass - Lewis Carroll

kolmapäev, 11. jaanuar 2012

Kiire kommentaar

Kolisin esmaspäeva õhtul oma hallitava seinaga toast ajutiselt sõbranna juurde. Kuid juba nädalavahetusel saan end uues kodus sisse seada. Leidsin suurepärase hinnaga toa väga ilusas korteris ja veel ilusamas majas. Loomulikult ei puudu kohe kõrvalt ka KIRIK (kirikukellad on ju mu lemmikud). See viimane lause oli iroonia, kui keegi aru ei saanud :)
Toa leidsin aga igipõlise Itaalia kombe kohaselt - tähtis pole kui palju kuulutusi sa läbi loed või mitut tuba vaatamas käid, vaid see, keda tunned! Siinkohal tänud Kaisale, kes võttis vaevaks mu kurvast olukorrast oma korteri omanikule rääkida. See tore tädi aga leidis kohe oma sõbrannade hulgast selle, kel üks vaba tuba pakkuda. Muide, teile teadmiseks, see tuba oli juba üle aasta vaba olnud, lihtsalt tädi valib, keda sinna võtab, keda mitte. Kuna aga tema sõbranna mind soovitas, siis ma olen enam kui teretulnud.

Sellised lood siis, täpsem info ja pildid juba lähiajal.

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

A pane kohe pilte ka kui sees eks :)

Iris ütles ...

no ikka ikka