"Alice laughed. 'There's no use trying,' she said. 'One can't believe impossible things.' 'I daresay you haven't had much practice,' said the Queen. 'When I was your age, I always did it half an hour a day. Why, sometimes, I've believed as many as six impossible things before breakfast.'"
- Through The Looking Glass - Lewis Carroll

teisipäev, 31. jaanuar 2012

Lumepaanika

Õhtune trammisõit koju läbi lumise linna
Juba laupäeva õhtul baaris vilksamisi televiisorist jalgpalli vaadates märkasin, et Torinos sajab päris korralikult lund. Esmaspäeva hommikul lugesin lehest, et sealsamas Torinos on koolid suletud, sest nädalavahetusel tuli lumi maha ja tänavad on libedad! Paras huumor meile, eestlastele.
Täna hakkas ka Milanos lund sadama - esialgu sellist imepeenikest hõljuvat ollust, mida lumeks oli nagu lausa piinlik nimetada. Õhtupoole aga sadu tihenes ning maa sai valgeks. Linnaliikluses tähendas see tohutuid ummikuid. Miskipärast kõndisid tänavatel inimesed vihmavarjudega :) Hirmus asi see lumi ikka!

Kohalikust uudisteportaalist lugesin õhtul veel, et nii külm, kui nüüd lähipäevadel olema saab, pole siin lausa 27 aastat olnud... Loodetavasti ei jää elu ikka päris seisma. Aga kui te minust pikemat aega midagi ei kuule, siis külmus Itaalia kogu täiega ära :))
PÄRIS LUMI!

3 kommentaari:

Birgit ütles ...

Meil siin Istanbulis on sama nali :) Lumi tuli maha ja ikka kohe päris korralikult. Pluss asja juures on see, et ummikuid meil just pole, keegi ei julge autoga liikuda :) Siin sattus see lume aeg laste koolivaheajale, ja mul sõbrants kurtis, et öösel ei olnd saand magada, lapsed olid õues kaheni lumes hulland. Noh reedeks lubas juba 7 kraadi sooja, niiet naudin veel seni kuni võimalik :) Seda veel, et ma olen ka siin vihmavarjudega inimesi näind, naljakas. Kaetud naistel on eriti hea, osadel neil ju rätik ka silmade ees, lume saju suhtes neil eelis, ei saja otse näkku :D

Anonüümne ütles ...

Iris, nüüd on õige aeg koju tulla. Mul tänasest palju, palju vaba aega :)

Iris ütles ...

miks sul palju vaba aega on, Kaia?