"Alice laughed. 'There's no use trying,' she said. 'One can't believe impossible things.' 'I daresay you haven't had much practice,' said the Queen. 'When I was your age, I always did it half an hour a day. Why, sometimes, I've believed as many as six impossible things before breakfast.'"
- Through The Looking Glass - Lewis Carroll

teisipäev, 3. jaanuar 2012

Uus aasta ja veeuputus

Ja ongi aasta 2012. Mina olin aastavahetusel kodumaal ning aasta saabumise hetkel Eesti aja järgi viibisin Tallinnas Mere puiesteel. Paar pilti ka sellest siin. Telefoniga jäädvustatud ilutulestik pole ehk just kõige kaunim, aga midagi ikka :)


1. jaanuari õhtul lendasin aga tagasi Milanosse ja koju jõudsin keskööks. Kõigepealt tervitas mind korteris mingi veider hais. Vaatasin oma toas ringi ja leidsin laualt ainult mõned natuke väsinud näoga mandariinid. Viskasin need ikkagi igaks juhuks ära. Siis alles kuulsin mingit krabinat ukse juurest ja avastasin absoluutselt vettinud kingad :( Ülemiselt korruselt tilkus läbi lae minu korterisse vett ja mitte vähe, vaid ikka kohe korralikult. Mida teha keset ööd? Lõpuks ikkagi otsustasin, et tegemist on piisavalt hullu asjaga, et korteriomanik üles ajada.
Ta tuli kohale, püüdis koputada ülemiste naabrite ukse taga (mida ma muide juba ka enne teda tegin), aga seal ei olnud kedagi kodus. Siis ta proovis helistada mingisse asutusse, mis tegeleb selliste riketega... seal ei vastanud aga keegi. Kuna samal läbimärjal seinal on ka meie korteri elektri lüliti, siis lülitasime elektri igaks juhuks välja. Vesi aga tilkus edasi. Panin kausid ja rätikud alla ja läksin magama.
Eile õhtuks ei olnud mitte midagi muutunud - vesi tilkus ikka ning korteriomanik ütles lihtsalt, et kahjuks pole ta ülemisi naabreid kätte saanud..
Täna õhtul on tilkumine lõppenud. Laest kukub värvitükke ja sein lihtsalt haiseb. Kaks paari kingi ja ketsid läksid prügikasti...
Head uut aastat mulle!

4 kommentaari:

midaiganes ütles ...

oo jah, need veeuputused... ei tea, kas just romaani mõõtu raamatu saaks, aga eelmises korteris juhtus neid nii tihti, et lugemine oli ammu sassis.

Iris ütles ...

noh, Eestis ma vähemalt teaks, mida teha.. ja mis kõige tähtsam - oskaks ennast väljendada arusaadavas üldkasutatavas keeles :) siin olen ikka väga nõutus olukorras, korteriomanik ütleb, et probleemi ju pole...

Anonüümne ütles ...

Kunagi kuskil vist öeldi, et selline nagu on su uue aasta esimene päev või õhtu vms siis selline on terve su ülejäänud aasta ka. Aga pea vastu :D

Iris ütles ...

tànan selle meenutuse eest, loodan, et làheb ikka vàhe paremini ùlejàànud aastal :D